Poruchu erekcie som vždy vnímal ako neskutočnú slabosť. Bolo to niečo, na čo sa človeku ani nechcelo myslieť, ale zároveň na to myslieť musel. Pre niekoho to možno bude znieť nereálne. Veď, akoby mohol chlap tak dlho odkladať zdravotné problémy, ktoré mu znemožňujú mať zdravý a normálny sex? Bohužiaľ, boj s poruchami erekcie som zahájil naozaj až po viac ako troch rokoch.
Muž s čiapkou na hlave, v boxerských rukaviciach boxuje do prázdna.jpg

Ako s erekciou úspešne bojovať

Verím, že ma ospravedlníte za trochu rozťahaný a možno i nejasný úvod. Viete prečo je taký? Pretože vždy keď príde na tému erekcie, myšlienky v mojej hlave vytvoria jednu veľkú spleť niečoho, čo neviem rozuzliť a dať na poriadok. Verím tomu, že podobné pocity nemám len ja. Mnoho mužov tento problém odmieta riešiť dlho, dlho, dlho, a potom zrazu zistia, že si na život bez normálneho sexu, vlastne už zvykli.

Práve tento moment, kedy som si uvedomil, že som si na to zvykol aj ja, bol pre mňa nakopnutím a definitívnym zahájením boja s poruchou erekcie. Ako s ňou bojovať? Poviem vám, že to nebude ľahké pripravte sa na návštevy lekárov, možno i sexuológa, používanie rôznych medikamentov, výživových doplnkov a totálnu zmenu vášho prístupu k životu.

Bolo by absolútne zbytočné radiť v tom, aké výživové doplnky, aké lieky a aké zmeny pomôžu vám. Nevyhnete sa návšteve lekára a na základe toho, čo presne vám je, nemôžete následne zahájiť liečbu. Áno, ide o liečbu ako každú inú, pretože porucha erekcie nie je žiaden výmysel, ale reálny zdravotný problém.
Žena v bielom tielku, čiernych nohavičkách kľačí na kolenách a tečie na ňu voda.jpg

Má to aj svoju svetlú stránku

Veci, ktoré som vymenoval vyššie, nepatria k tým najpríjemnejším. Musíte s cudzími ľuďmi neustále dokola preberať to, či sa vám postavil, kedy sa vám postavil, ako sa vám postavil… odpusťte za trošku expresívny výraz, no keď si spomeniem na tieto maratóny behania po doktoroch. Boj s erekciou má však aj jednu svetlú stránku. aby sa veci pohli správnym smerom, musíte mať sex čo najčastejšie.